TRAITEUR
     DE UITKIJKTOREN
Fontijntjesstraat 30 Koersel-kapelleke
  Tel. 011 74 08 48
GSM 0476 65 55 79
info@deuitkijktoren.be  •  www.deuitkijktoren.be
Een geheugensteuntje voor jullie keuze van menu
Voorgerechten:
zalmcockail-Normandiche visschotel - Hawaiaanse kaaskroket - garnaalkroket -
Koninginnehapje - meloen met parmaham - gebakken scampi’s in roomsausje -
Salade met scampi’s met spelreepjes - pasta met scampi’s - pasta met gerookte zalm
salade met boerenpaté - zeevruchtencocktail - garnaalcocktail - kaaskroket -
salade van gerookte zalm videé met vis

Soepen:
minosacrèmesoep - tomatensoep met balletjes - aspergeroomsoep - erwtensoep -
agnes sorelsoep - broccolisoep - kippensoep - chinese kippensoep - pompoensoep - kervelsoep
preisoep - witloofsoep - juliennesoep - vissoep - groentebouillon - ossenstaartsoep -
courgettesoep - consommé,....

Tussengerecht:
diverse sorbets: citroen - champagne - gramboze,....

Hoofgerecht vis:
zalm - victoriabaars - kabeljauw - tongfilet - forel - tongrolletjes - pangasiusfilet - koolvisfilet -
kreeft - scampi’s - gamba’s - visragout - visbrochette - zalmbrochette -

Hoofdgerechten vlees:
varkenshaasje - orloffgebraad - rosbief - varkenslapjes - kalkoengebraad - kipfilet -
entrecote - kalfslapjes - T-bone steak - filet pure - lamsfilet - lamskoteletjes - lamskroontje -
rundstong - videé - goulach - stoofvlees - halvehaan -
wienerschnitzel brochetten (runds, varkens, kip) - blinde vink - cordon bleu -

Hoofdgerechten wild:
konijn op grootmoeders wijze - konijn met pruimen - eendenborstfilet - hertenkalf -
everzwijnragout - hazenrugfilet - fazant-

Nagerechten:
diverse ijscoupes - chocolademousse wit/bruin - tiramisu - (boeren) rijstpap -
pudding (met rozijnen) - taart - gebak - cake - crème brulée - javanais - sabayon -
geflambeerde banaan met blauwbaardbessen.

of een assortiment uit deze lijst.